“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

HSP Congres

9 november 2018 | 10:00 - 17:15

HSP Congres !

HSP-congres hooggevoelig hoogsensitief kind

De organisatie van het HSP congres heeft op vrijdag 9 november 2018 weer flink wat HSP specialisten uit binnen- en buitenland bij elkaar gekregen onder het thema ‘“HSP ZONDER HOKJES: gehoord, gezien, begrepen!”  Ik ben er ook en geef wederom een workshop. Via mijn kortingscode JVO127 ontvang je 10% korting voor dit congres (zie details verderop).

Unieke kans!

Het is opnieuw heel mooi om op zo’n groot opgezet congres, ook aandacht te kunnen generen voor het hooggevoelig & strong willed kind. Want voor deze combinatie aan eigenschappen is doorgaans minder aandacht.  En deze keer sta ik er niet alleen voor het HG&SW-kind. Want een aantal van de professionals die ik heb opgeleid tot HG&SW-specialist, zal er dan ook zijn en een stand bedienen. Daar ben ik heel erg mee in mijn nopjes want samen kunnen we nog veel meer betekenen als het gaat om de (h)erkenning van HG&SW!

Doelgroep/bezoekers

Het congres richt zich op professionals werkzaam in de zorg of het onderwijs, alsmede HRM managers of leidinggevenden in het bedrijfsleven. Daarnaast staat deelname open voor iedereen met een interesse in hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid vanuit eigen beleving dan wel voor ouders die een hoogsensitief/hooggevoelig kind hebben en dit beter willen begrijpen en begeleiden. We verwachten 400-500 deelnemers te gaan verwelkomen! Ken jij mensen voor wie dit congres interessant zou kunnen zijn? Of zou je zelf willen deelnemen?

Praktisch

  • Het congres is op vrijdag 9 november 2017
  • Start programma: 10:00
  • Einde Programma: 17:15
  • Locatie: de Reehorst, Bennekomseweg 24, EDE
  • Tarief: € 227,- (inclusief lunch, drankjes en BTW). Vul direct bij de aanmelding de code: JVO127 in op het registratieformulier en je ontvangt 10% korting. Let op: na de aanmelding is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de code, dus van de korting!!

Programma
Hier vind je het programma met een beschrijving van alle workshops en professionals:

Aanmelden HSP congres

Voel je vrij om het door te geven! Dat is ook precies wat ik die dag beoog te doen!

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
10:00 - 17:15
Evenement Categorie:

Locatie

De Reehorst Ede
Bennekomseweg 24
Ede, 6717 LM Nederland
+ Google Maps