“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Is jouw kind hooggevoelig van aard? Of vermoed je dit?

Je kunt aan een cursus of lezing deelnemen. Dan ontmoet je en leer je ook van ervaringen van andere ouders van hooggevoelige kinderen. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult: een 1 op 1 gesprek over jullie situatie / jullie kind.

Cursus Hooggevoelig & Strong-Willed Kind

Is jouw kind naast hooggevoelig ook zeer wilskrachtig? Wordt je kind druk, dwars of agressief als het overprikkeld raakt? Raak je regelmatig in een strijd met je kind verwikkeld? Tijdens deze cursus krijg je meer inzicht in wat er bij je kind speelt, wat je kind nodig heeft en vooral: leer je wat je kunt doen om strijd te voorkomen en rust in je gezin terug te krijgen.

Meer over de cursus ‘hooggevoelig & strong-willed kind’

Consult ‘Hooggevoelig Kind Grootbrengen’

Tijdens een consult doe je (al dan niet samen met je partner) inzicht op over de vragen die je hebt of situaties waar je tegenaan loopt met je hooggevoelig kind. Vanuit dat inzicht, kijken we naar wat er nodig is en reik ik je handvatten aan. 1 op 1, dus persoonlijk en helemaal op afgestemd op jouw gezin.

Meer over het consult ‘Hooggevoelig Kind Grootbrengen’

Lezing ‘De hooggevoelige Aard’

Liever spreek ik van een kind met een hooggevoelige aard dan van een hooggevoelig kind. Omdat hooggevoeligheid een onderdeel is van je persoonlijkheid. Hoe dat zit, vertel ik in deze lezing, aan de hand van de ‘Innerlijke familie’. Mijn lezingen zijn interactief. Je wordt gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie!

Meer over de lezing ‘de hooggevoelige aard’

Testimonials

De workshop hooggevoelig en strong willed, was na het volgen van de workshop hooggevoelig kind een extra eye opener. Meer toepasbare tips om met je hooggevoelige en strong willed kind om te gaan. Het schildenmodel is een helder en concreet model om na te gaan van waaruit je kind reageert, maar ook wat je eigen reactie is en hoe je deze misschien wel moet aanpassen. De oefeningen die we gedaan hebben lieten mij ervaren hoe ik wel en niet moet reageren op mijn hooggevoelige en strong willed ki...
Susan

Toekomstige evenementen