“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Is jouw kind hooggevoelig van aard? Of vermoed je dit?

Je kunt aan een cursus of lezing deelnemen. Dan ontmoet je en leer je ook van ervaringen van andere ouders van hooggevoelige kinderen. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult: een 1 op 1 gesprek over jullie situatie / jullie kind.

Cursus Hooggevoelig & Strong-Willed Kind

Is jouw kind naast hooggevoelig ook zeer wilskrachtig? Wordt je kind druk, dwars of agressief als het overprikkeld raakt? Raak je regelmatig in een strijd met je kind verwikkeld? Tijdens deze cursus krijg je meer inzicht in wat er bij je kind speelt, wat je kind nodig heeft en vooral: leer je wat je kunt doen om strijd te voorkomen en rust in je gezin terug te krijgen.

Meer over de cursus ‘hooggevoelig & strong-willed kind’

Consult ‘Hooggevoelig Kind Grootbrengen’

Tijdens een consult doe je (al dan niet samen met je partner) inzicht op over de vragen die je hebt of situaties waar je tegenaan loopt met je hooggevoelig kind. Vanuit dat inzicht, kijken we naar wat er nodig is en reik ik je handvatten aan. 1 op 1, dus persoonlijk en helemaal op afgestemd op jouw gezin.

Meer over het consult ‘Hooggevoelig Kind Grootbrengen’

Lezing ‘De hooggevoelige Aard’

Liever spreek ik van een kind met een hooggevoelige aard dan van een hooggevoelig kind. Omdat hooggevoeligheid een onderdeel is van je persoonlijkheid. Hoe dat zit, vertel ik in deze lezing, aan de hand van de ‘Innerlijke familie’. Mijn lezingen zijn interactief. Je wordt gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie!

Meer over de lezing ‘de hooggevoelige aard’

Testimonials

Mijn man en ik zijn naar de workshop geweest over Jij en je hooggevoelige kind. Onze vraag was of onze dochter hooggevoelig is en hoe we hier mee om kunnen gaan. De avond was inspirerend voor ons! De opsomming van kenmerken bij hooggevoelige personen zijn zo herkenbaar gebleken voor ons. En de uitgebreide uitleg over de innerlijke familie gaf ons zoveel mooie en duidelijke inzichten over onszelf en over onze drie dochters!
Jeanine

Toekomstige evenementen