“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Is jouw kind hooggevoelig van aard? Of vermoed je dit?

Je kunt aan een cursus of lezing deelnemen. Dan ontmoet je en leer je ook van ervaringen van andere ouders van hooggevoelige kinderen. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult: een 1 op 1 gesprek over jullie situatie / jullie kind.

Cursus Hooggevoelig & Strong-Willed Kind

Is jouw kind naast hooggevoelig ook zeer wilskrachtig? Wordt je kind druk, dwars of agressief als het overprikkeld raakt? Raak je regelmatig in een strijd met je kind verwikkeld? Tijdens deze cursus krijg je meer inzicht in wat er bij je kind speelt, wat je kind nodig heeft en vooral: leer je wat je kunt doen om strijd te voorkomen en rust in je gezin terug te krijgen.

Meer over de cursus ‘hooggevoelig & strong-willed kind’

Consult ‘Hooggevoelig Kind Grootbrengen’

Tijdens een consult doe je (al dan niet samen met je partner) inzicht op over de vragen die je hebt of situaties waar je tegenaan loopt met je hooggevoelig kind. Vanuit dat inzicht, kijken we naar wat er nodig is en reik ik je handvatten aan. 1 op 1, dus persoonlijk en helemaal op afgestemd op jouw gezin.

Meer over het consult ‘Hooggevoelig Kind Grootbrengen’

Lezing ‘De hooggevoelige Aard’

Liever spreek ik van een kind met een hooggevoelige aard dan van een hooggevoelig kind. Omdat hooggevoeligheid een onderdeel is van je persoonlijkheid. Hoe dat zit, vertel ik in deze lezing, aan de hand van de ‘Innerlijke familie’. Mijn lezingen zijn interactief. Je wordt gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie!

Meer over de lezing ‘de hooggevoelige aard’

Testimonials

Ik heb op 1 juni 2012 een workshop hooggevoelig kind bij Janneke gevolgd. Een zeer inspirerende en ook verhelderende workshop, zowel voor mij als voor het inzicht in mijn hoogsensitieve kind. Met haar achtergrond als psycholoog maar ook als ervaringsdeskundige weet zij feilloos het HSK te omschrijven maar ook de tools aan te reiken hoe er mee om te gaan als ouder, moeder en mens. Uiteindelijk is het opvoeden van een HSK geen automatisme of leunend op eigen ervaringen waardoor je nog weleens ...
Mirjam

Toekomstige evenementen