“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Diensten voor professionals

Werk je bij een opleidingsinstituut, een school, een kinderdagverblijf of andere organisatie die meer wil weten over hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit? Of organiseer je een congres ? Je kunt mij inhuren om een lezing of workshop voor jouw organisatie te geven. Dit doe ik met veel plezier !

Ben je een professional en wil je (verder) opgeleid worden in hooggevoeligheid, ook in combinatie met een sterke wil (strong-willed)? Samen met Arienne Klijn (grondlegger van het model van de innerlijke familie), bied ik onze opleiding voor professionals: Hooggevoelig & Strong-Willed Specialist met de innerlijke familie.

Opleiding HG&SW-specialist

Ben jij (kinder)psycholoog, coach of therapeut? Wil jij:

1. Gespecialiseerd te raken in de combinatie hooggevoelig & strong-willed?

2. Het model van de innerlijke familie (hiervoor) als professional  leren gebruiken?

3. Deel uitmaken van een community van HG&SW specialisten?

Dan ben je welkom om deel te nemen aan de opleiding ‘Hooggevoelig & Strong-Willed specialist met de innerlijke familie‘!

Lezing

Wie wel eens een lezing van mij heeft bijgewoond, weet dat ik veel contact heb met de zaal en dat er gelachen wordt. Ik spreek de taal van mijn publiek. Het soms wat beladen onderwerp ‘hooggevoeligheid’ maak ik op deze manier toegankelijk. Ik stem mijn lezingen dus af op uw vraag en op het publiek. Lees meer over Janneke inhuren voor een lezing’

Workshop

Ik geef ook workshops op maat. Bijvoorbeeld op (sportscholen), als onderdeel van een opleiding of een evenement. Tijdens een workshop gaan deelnemers ook altijd aan de slag. Een workshop duurt daarom langer dan een lezing. Lees meer over ‘Janneke inhuren voor een workshop’.

Testimonials

Dagelijks gebruik ik wat ik heb geleerd van Janneke. Zowel de theorie, die me laat begrijpen hoe mijn kind zich voelt, maar ook de praktische tips zijn heel nuttig. In één dag heb ik veel opgestoken, de dag was een hele goede investering in mijzelf, mijn kinderen en mijn gezin als totaal. Heel erg bedankt Janneke!
Machtelt

Toekomstige evenementen