“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Diensten voor professionals

Werk je bij een opleidingsinstituut, een school, een kinderdagverblijf of andere organisatie die meer wil weten over hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit? Of organiseer je een congres ? Je kunt mij inhuren om een lezing of workshop voor jouw organisatie te geven. Dit doe ik met veel plezier !

Ben je een professional en wil je (verder) opgeleid worden in hooggevoeligheid, ook in combinatie met een sterke wil (strong-willed)? Samen met Arienne Klijn (grondlegger van het model van de innerlijke familie), bied ik onze opleiding voor professionals: Hooggevoelig & Strong-Willed Specialist met de innerlijke familie.

Opleiding HG&SW-specialist

Ben jij (kinder)psycholoog, coach of therapeut? Wil jij:

1. Gespecialiseerd te raken in de combinatie hooggevoelig & strong-willed?

2. Het model van de innerlijke familie (hiervoor) als professional  leren gebruiken?

3. Deel uitmaken van een community van HG&SW specialisten?

Dan ben je welkom om deel te nemen aan de opleiding ‘Hooggevoelig & Strong-Willed specialist met de innerlijke familie‘!

Lezing

Wie wel eens een lezing van mij heeft bijgewoond, weet dat ik veel contact heb met de zaal en dat er gelachen wordt. Ik spreek de taal van mijn publiek. Het soms wat beladen onderwerp ‘hooggevoeligheid’ maak ik op deze manier toegankelijk. Ik stem mijn lezingen dus af op uw vraag en op het publiek. Lees meer over Janneke inhuren voor een lezing’

Workshop

Ik geef ook workshops op maat. Bijvoorbeeld op (sportscholen), als onderdeel van een opleiding of een evenement. Tijdens een workshop gaan deelnemers ook altijd aan de slag. Een workshop duurt daarom langer dan een lezing. Lees meer over ‘Janneke inhuren voor een workshop’.

Testimonials

Ik vond de workshop leerzaam, interessant en gezellig. Het was alleen al prettig om te merken dat je niet de enige bent die soms met de handen in het haar zit en het zo graag goed wil doen. We hebben beide meer begrip gekregen voor onze kinderen, maar óók voor onszelf en elkaar. En we hebben er ook lol om; mijn man spreekt me regelmatig aan met ‘ hé klein jochie, ben je daar weer?’ als ik me onrustig en iets te ondernemend gedraag :- ). Het opvoeden van een kind met sterke wil en een hoge ge...
Karin

Toekomstige evenementen