“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Diensten voor professionals

Werk je bij een opleidingsinstituut, een school, een kinderdagverblijf of andere organisatie die meer wil weten over hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit? Of organiseer je een congres ? Je kunt mij inhuren om een lezing of workshop voor jouw organisatie te geven. Dit doe ik met veel plezier !

Ben je een professional en wil je (verder) opgeleid worden in hooggevoeligheid, ook in combinatie met een sterke wil (strong-willed)? Samen met Arienne Klijn (grondlegger van het model van de innerlijke familie), bied ik onze opleiding voor professionals: Hooggevoelig & Strong-Willed Specialist met de innerlijke familie.

Opleiding HG&SW-specialist

Ben jij (kinder)psycholoog, coach of therapeut? Wil jij:

1. Gespecialiseerd te raken in de combinatie hooggevoelig & strong-willed?

2. Het model van de innerlijke familie (hiervoor) als professional  leren gebruiken?

3. Deel uitmaken van een community van HG&SW specialisten?

Dan ben je welkom om deel te nemen aan de opleiding ‘Hooggevoelig & Strong-Willed specialist met de innerlijke familie‘!

Lezing

Wie wel eens een lezing van mij heeft bijgewoond, weet dat ik veel contact heb met de zaal en dat er gelachen wordt. Ik spreek de taal van mijn publiek. Het soms wat beladen onderwerp ‘hooggevoeligheid’ maak ik op deze manier toegankelijk. Ik stem mijn lezingen dus af op uw vraag en op het publiek. Lees meer over Janneke inhuren voor een lezing’

Workshop

Ik geef ook workshops op maat. Bijvoorbeeld op (sportscholen), als onderdeel van een opleiding of een evenement. Tijdens een workshop gaan deelnemers ook altijd aan de slag. Een workshop duurt daarom langer dan een lezing. Lees meer over ‘Janneke inhuren voor een workshop’.

Testimonials

Ik vind de workshop een echte aanrader voor ouders die meer willen weten over hun hooggevoelige kind, en wat het grootbrengen van een hooggevoelig kind met zich mee kan brengen. Janneke is overduidelijk een professional: ze presenteert op een duidelijke en overzichtelijke manier, heeft verstand van zaken en kan heel goed luisteren. Haar nuchtere en praktische manier van aanpak kwam heel prettig over. De tips die ik tijdens de workshop heb gekregen zijn handig, ik ga er zeker mee aan de slag....
Ineke

Toekomstige evenementen