“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Anderen over de Themadag Faalangst

Ik vond het een erg boeiende themadag en heb veel interessante inzichten meegenomen. Hartelijke dank!

Leonie

Ondanks dat het een lange dag was ging ik toch vol energie naar huis. Fouten maken vind ik nu een stuk minder erg, want wat kunnen we daar veel van leren!

Natalie

Themadag van faalangst naar meer plezier. Een bijzondere dag die voor mij als ouder heel bevrijdend werkte. Want eigenlijk is het heel simpel, maar het is wel bijzonder fijn als iemand je het inzicht kan geven en ook de tools om het te gaan toepassen. Dat toepassen is niet altijd makkelijk en soms heel confronterend, maar dat kunnen accepteren geeft veel rust. Te weten dat het allemaal in jezelf zit en dus ook in je kind en dat kunnen doorgeven aan je kind, prachtig!

Holanda

Bedankt voor de themadag over faalangst! Ik ben bezig met mijn kinderen te leren dat ze mogen leren en niet alles meteen hoeven te kunnen. Nu hoor ik mijn dochter soms zeggen (tegen zichzelf of tegen mij): “ik/jij bent aan het leren”of “hoe vaker je het doet hoe makkelijker het gaat”. Goud denk ik dan! Eerlijk gezegd hebben het volgen van jouw workshops mij enorm geholpen. Allereerst om meer te genieten van mijn kinderen. Ten tweede stroom ik veel minder vaak over van emoties. Daarnaast begrijp ik mijn dochter en mezelf veel beter. Ga zo door Janneke. En zeker nogmaals: tot ziens!

Femke

Informatief, liefdevol confronterend en vooral praktisch. Een aanrader voor elke ouder en leerkracht die een kind wil begeleiden in het ontdekken van zijn potentieel.

Jacqueline

Testimonials

Ik vond de cursus heel openbarend!! Ik herkende er veel van mijzelf in . De uitleg was heel erg duidelijk met de poppetjes. Ik ga het zeker toepassen met mijn kleinzoon die hoogsensitief is en ik heb er ook erg veel aan in mijn werk als pedagogisch medewerkster!
Monique

Toekomstige evenementen