“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Persoonlijke coaching voor als je zelf hooggevoelig van aard bent

(wel of niet i.c.m. een sterke wil).

 

 • Als je last hebt van de schaduwkanten van hooggevoeligheid (wel of niet i.c.m. een sterke wil).
 • Als je jouw kwaliteiten meer tot hun recht wilt laten komen.
 • Als je wilt leren om op een gezonde manier met de uitdagingen van hooggevoeligheid (wel of niet i.c.m. met een sterke wil) om te gaan

Waarom?

 • Je stelt jezelf hoge eisen.
 • Je bent vaak erg kritisch op jezelf.
 • Je merkt dat je vaak gespannen bent en onzekere of angstige gevoelens hebt.
 • Je ziet vaak beren op de weg.
 • Je voelt je zo diep van binnen niet begrepen.
 • Je weet goed wat de wensen van anderen zijn, maar die van jezelf schuif je vaak aan de kant.
 • Je wilt graag genieten maar het lukt niet voldoende.
 • Je bent vaak moe.
 • Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen.

Voor wie?

Voor als je zelf hooggevoelig bent en telkens te maken krijgt met de schaduwkanten van hooggevoeligheid. Als je meer wilt genieten en meer wilt leven naar wat jij wenst en wilt.

Hoe?

We kijken samen naar waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. Je krijg goed zicht op jezelf en je voelt je echt begrepen. Je ziet wat jij nodig hebt en hoe je dat kunt bewerkstelligen. Op jouw tempo en met de middelen die bij jou passen.

Wat kan coaching je opleveren?

 • Meer inzicht in jezelf en wat je nodig hebt.
 • Meer handvatten en mogelijkheden om met jezelf om te gaan.
 • Meer zelfwaardering.
 • Meer zelfvertrouwen
 • Zicht op wat jij wenst en wilt
 • Meer energie
 • Meer ontspanning
 • Meer genieten!

Kosten

En coaching sessie kost € 150 en duurt 1,5 uur. 

Hoeveel sessies?

Dat is afhankelijk van je vraag en van de situatie waarin jij je bevindt. Tijdens het eerste gesprek bespreken we uit hoeveel sessies het traject zal bestaan.

Reacties van deelnemers

{

De workshop was leerzaam, ontspannend en herkenning.
Het schildenmodel is verhelderend en helpt om uit je cirkel te stappen. Herken en erken.. je innerlijke familie. Heel leuk en leerzaam! Ontspannend door de oefeningen tussendoor. Ademshalingsoefeningen, rustmomenten en heerlijke biologische lunch ! Herkenning. Tussen wildvreemden zitten maar zoveel punten van herkenning dat het ook heel vertrouwd voelde. Heel bijzonder.

5
Petra
Workshop Hooggevoelige ouder
Leerzaam, ontspannend en herkenning.
{

Ik vond de workshop heel waardevol, vooral de herkenning is heel fijn. Ik kan me nu vaak uit de cirkel halen en dat voelt heel erg goed.

5
Marloes
Workshop Hooggevoelige ouder
Herkenning is fijn
{

De Workshop Hooggevoelige ouders heeft mij weer veel nieuwe inzichten gegeven. Het schildenmodel geeft weer een nieuwe kijk op hoe ik als mens reageer in bepaalde (stress)situaties en hoe ik dit kan doorbreken. De
concrete tips/akties die besproken worden, zijn voor mij heel bruikbaar in mijn dagelijkse leven. Al met al een hele inspirerende dag in een hele veilige omgeving. Janneke, nogmaals bedankt !

5
Anne
Workshop Hooggevoelige ouder
Heel bruikbaar in mijn dagelijkse leven
{

Het was voor mij een zeer waardevolle dag. Door het werken met de schilden krijg je veel meer inzicht in jezelf. Waarom je op bepaalde manieren reageert en wat je kunt ondernemen om daar verandering in te brengen. De dag heeft er bij mij voor gezorgd dat ik over een bepaalde streep werd getrokken. Er vielen genoeg “kwartjes”. Voor mij was het duidelijk dat ik verandering in mijn situatie moest brengen en eerlijk gezegd wist ik dat natuurlijk al veel langer maar ik ben o zo eigenwijs, hardleers, levend op wilskracht….. zonder daadwerkelijk te luisteren naar gevoel, hoe je het ook maar wil noemen. Deze dag gaf wel de uiteindelijke doorslag.

5
Yvon
Workshop Hooggevoelige ouder
Zeer waardevolle dag
{

Het maakt een hoop los en je wordt gedwongen om eerst goed naar jezelf te kijken vanuit welk schild je doorgaans acteert en welke overtuigingen je daarbij hebt. Aan de slag!

5
Lisette
Workshop Hooggevoelige ouder
Aan de slag!
{

Het schildenmodel is praktisch, makkelijk toepasbaar en verhelderend. En wat het voor mij helemaal fijn maakt, is dat ik nu herken dat het om verschillende aspecten van mijzelf gaat. In de therapieën die ik volgde, probeerde ik altijd mezelf als geheel te veranderen. Een onmogelijke opgave 😉 Door de schilden zie ik de dingen nu in het juiste perspectief en ook het onderlinge verband. Zo logisch allemaal!

5
Mathilde
Workshop Hooggevoelige ouder
Makkelijk toepasbaar en verhelderend
{

Voor mij was dit een heel nuttige training; een eye-opener op vele fronten (inzicht) met handige, eenvoudige oefeningen om mee aan de slag te gaan. Direct toe te passen en, gelukkig: oefening baart kunst!

5
Emily
Workshop Hooggevoelige ouder
Eye-opener op vele fronten
{

Na een bijzondere dag vol met herkenning,  erkenning naar huis gegaan met nieuwe kennis en vooral moed. Durven denken in mogelijkheden en met nieuwe energie!

5
Dagphne
Workshop Hooggevoelige ouder
Nieuwe energie

Aankomende evenementen