“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Dag van de innerlijke vrouw

  • Kost het je moeite om alle ballen in de lucht te houden?
  • Merk je dat je als ouder vaker moe en onverdraagzaam bent dan je lief is?

Wil je:

  • Met (meer) geduld en acceptatie in je (gezins)leven staan?
  • Jezelf (en je kind) meer rust en geruststelling kunnen geven?
  • Dieper weten wat je waard bent?

Kom dan de innerlijke vrouw in jezelf versterken op de Dag van de Innerlijke Vrouw

Datum: zaterdag 11 oktober.
Locatie: de Koppeling, in Zeist

Deze dag organiseer ik samen met Arienne Klijn, grondlegger van de innerlijke familie. (lees HIER over de innerlijke familie)

Kwaliteiten van de innerlijke vrouw

De innerlijke vrouw vertegenwoordigt alle kwaliteiten die je nodig hebt om goed voor jezelf (en je kind) te kunnen zorgen. Zoals: jezelf waarderen, de werkelijkheid verdragen, geduld, loslaten, intuïtie, wijsheid, compassie.

Zeker als je kind hooggevoelig is of als je als je als ouder hooggevoelig bent, heb je er veel baat bij om de kwaliteiten van de innerlijke vrouw in jezelf te versterken. Zowel voor jezelf, als voor je kind, als voor je gezin als geheel.

Versterken

Tijdens de Dag van de Innerlijke Vrouw kun je zelf, in verschillende workshops, de kwaliteiten van de innerlijke vrouw ervaren. En leer je vooral HOE je jóúw innerlijke vrouw kunt versterken. Je krijgt letterlijk een schatkist aan inzichten en handvatten mee en die schatkist is voor JOU op maat gemaakt!

Programma

 Kosten

LET OP: er geldt nu een last minute aanbieding voor deze waardevolle dag. Je betaalt 169,- (ipv 195,-) en dat is inclusief btw, lunch en inclusief schatkist. Vul bij het aanmelden de volgende code in: LASTMINUTEGG

Inschrijving

Je kunt je inschrijven door op de inschrijvingsbutton te klikken: je wordt dan automatisch geleid naar de site van innerlijkefamilie (met wie ik deze dag organiseer). Zo komen alle inschrijvingen op 1 plek terecht.

Schrijf je in

Testimonials

Via twitter ben ik in contact gekomen met gevoeligekids, door de tweets&tips die Janneke gaf, heb ik me aangemeld voor de basisworkshop. Hoe fijn is het om bevestigd te krijgen, dat er meer ouders met dezelfde ‘problemen’ worstelen bij een hooggevoelig kind. Het leren begrijpen, waarom juist jouw kind zo reageert in bepaalde situaties. Dankzij de workshop heb ik nog meer inzichten gekregen, voor onze dochter, maar ook voor mezelf als HSP. Het schildenmodel werkt hier helemaal uitstekend...
Samantha

Toekomstige evenementen