“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Live Online Deelname

Wat is live online?

Live online deelname betekent dat je op de dag van de cursus net als de deelnemers op locatie deelneemt aan de cursus, maar dan live online.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Je klikt op de cursusdag die je wilt volgen.
  • Er zijn 2 soorten tickets: OP LOCATIE of LIVE ONLINE. Je schrijft je in voor live online deelname door voor de LIVE ONLINE ticket te kiezen.
  • Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je daar gelijk een bevestiging van (let op: kan in je spam terechtkomen). Vervolgens ontvang je een welkomstbrief.
  • Een paar dagen voor aanvang van de cursus ontvang je de inloggegevens voor je live online deelname en uitleg hoe het in z’n werk gaat.
  • Op de cursusdag zelf, log je in. 
  • Zien. Dankzij een camera die op mij gericht is, zie je mij goed. Dankzij een 180 graden camera die gericht is op de deelnemers op locatie,  zie jij hen goed. Via een beamer die gekoppeld is aan mijn computer, wordt mijn beeldscherm op een groot scherm achter mij geprojecteerd. Zo zien de deelnemers op locatie jou (en de andere live online deelnemers) goed.
  • Horen en spreken. We maken gebruik van speciale speaker-microfoons die aan elkaar gekoppeld zijn. Eén speaker-microfoon staat naast mij zodat je mij altijd goed kunt horen en één speaker-microfoon staat in de groep zodat je het ook goed kunt horen wanneer één van de deelnemers iets zegt. Via deze zelfde speaker-microfoons ben jij ook goed hoorbaar voor zowel mij als de deelnmers op locatie.
  • Jouw aanwezigheid, vragen en inbreng zijn net zo belangrijk als die van deelnemers op locatie. Ik betrek jou (en je partner) er net zo bij. Ik heb hier inmiddels ruime ervaring mee, ik heb er zelf plezier in en ik krijg blije berichten terug van online deelnemers. Waardoor ik durf te zeggen dat dit een prima optie is!

Kosten

  • Tijdens mijn cursus staan de deelnemers centraal. Om voldoende aan elke deelnemer toe te kunnen komen (op locatie of live online), is er een maximaal aantal deelnemers (8 gezinnen). Dat was altijd al zo. 
  • De prijs voor live online deelname is daarom dezelfde als voor deelname op locatie. De kosten die ik maak om live online deelname mogelijk te maken (denk aan abonnementen, sterkere wifi, aanschaf van veel technische apparatuur zoals camera’s) zijn p.p. een stuk hoger dan de lunchkosten voor deelnemers op locatie. Dus eigenlijk zou de prijs van live online deelname hoger moeten zijn. Gezien de huidige situatie heb ik daar niet voor gekozen.

Overzicht cursussen

Je bent van harte welkom!

Reacties van deelnemers

Sinds een jaartje ben ik er achter dat óók ik, net als mijn kinderen, hoogsensitief ben. Deze confrontatie zorgt er momenteel voor dat ik daar vooral last van heb. Je gaat veel dingen vanuit een nieuw perspectief bekijken en herbeleven. Daarom besloot ik eerst mezelf te helpen, in de hoop dat ik daardoor beter in staat zal zijn om er op de juiste manier te zijn voor mezelf én voor mijn kinderen. Het schildenmodel dat Janneke gebruikt in de workshop Hooggevoelige Ouders, is toegankelijk en… Read more
Natascha

Toekomstige evenementen