“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

ONLINE LIVE Deelname

Wat is Online live deelname?

Online live deelname betekent dat je op de dag van de cursus op hetzelfde moment (live) deelneemt als de deelnemers op locatie, maar dan online (dus via een beeldscherm).

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Je klikt op de cursusdag die je wilt volgen.
  • Er zijn 2 soorten tickets: OP LOCATIE of ONLINE LIVE. Je schrijft je in voor online live deelname door voor de ONLINE LIVE ticket te kiezen.
  • Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je daar gelijk een bevestiging van (let op: kan in je spam terechtkomen). Vervolgens ontvang je een welkomstbrief.
  • Een paar dagen voor aanvang van de cursus ontvang je de inloggegevens voor je live online deelname en uitleg hoe het in z’n werk gaat.
  • Op de cursusdag zelf, log je in. 
  • Zien. Dankzij een camera die op mij gericht is, zie je mij goed. Dankzij een 180 graden camera die gericht is op de deelnemers op locatie,  zie jij hen goed. Via een beamer die gekoppeld is aan mijn computer, wordt mijn beeldscherm op een groot scherm achter mij geprojecteerd. Zo zien de deelnemers op locatie jou (en de andere live online deelnemers) goed.
  • Horen en spreken. We maken gebruik van speciale speaker-microfoons die aan elkaar gekoppeld zijn. Eén speaker-microfoon staat naast mij zodat je mij altijd goed kunt horen en één speaker-microfoon staat in de groep zodat je het ook goed kunt horen wanneer één van de deelnemers iets zegt. Via deze zelfde speaker-microfoons ben jij ook goed hoorbaar voor zowel mij als de deelnmers op locatie.
  • Jouw aanwezigheid, vragen en inbreng zijn net zo belangrijk als die van deelnemers op locatie. Ik betrek jou (en je partner) er net zo bij. Ik heb hier inmiddels ruime ervaring mee, ik heb er zelf plezier in en ik krijg blije berichten terug van online deelnemers. Waardoor ik durf te zeggen dat dit een prima optie is!

Kosten

  • Tijdens mijn cursus staan de deelnemers centraal. Om voldoende aan elke deelnemer toe te kunnen komen (op locatie of online live), is er een maximaal aantal deelnemers (8 gezinnen). Dat was altijd al zo. 
  • De prijs voor online live deelname is daarom dezelfde als voor deelname op locatie. De kosten die ik maak om online live deelname mogelijk te maken (denk aan abonnementen, sterkere wifi, aanschaf van veel technische apparatuur zoals camera’s) zijn p.p. een stuk hoger dan de lunchkosten voor deelnemers op locatie. Dus eigenlijk zou de prijs van online live deelname hoger moeten zijn. Gezien de huidige situatie heb ik daar niet voor gekozen.

Overzicht cursussen

Je bent van harte welkom!

Reacties van deelnemers

Toekomstige evenementen

[events style =’event-1′ event_cat_ids = 356,325,326,348,349,327,328,329,330,331,332,333,334,335,344,336,337,338,339,340,341,342,343, 358, event_tag_ids = “” order=’ASC’ orderby=’ID’ filter_with_status=’upcoming’ etn_event_col =’1′ limit = 8 show_end_date=’no’ show_child_event=’no’ show_parent_event=’no’ show_event_location=’no’ etn_desc_show=’no’]