“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekpresentatie ‘Draakje Vurig en het Vuur’

15 februari | 19:30 - 21:45

Ter viering van de lancering van mijn nieuwe boek ‘Draakje Vurig en het Vuur’, houd ik een lezing over de kwaliteiten van ‘het vuur’ (een sterke wil) bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil’. Uiteraard zal co-schrijfster Josina Intrabartolo hier ook bij aanwezig zijn.

Lezing Draakje Vurig en (de kwaliteiten) van het vuur.

Omdat de schaduwkanten van een sterke wil / het vuur best pittig kunnen zijn voor het kind en hun ouders/verzorgers, worden de kwaliteiten die deze kinderen in sterke mate hebben, soms uit het oog verloren. Bovendien worden de kwaliteiten van een sterke wil, niet altijd als kwaliteiten gezien. Dat is jammer want oog hebben voor je kwaliteiten (zeker degene die je in sterke mate hebt meegekregen) is van belang voor een gezonde zelfontplooiing,een sterk zelfbeeld en voldoende zelfvertrouwen. Daarom werd het tijd voor een Draakje Vurig met als thema ‘de kwaliteiten van het vuur’. Ook daarom zal er tijdens deze lezing ruim oog zijn voor deze kwaliteiten en hoe je jouw kind kunt helpen, hier zelf ook meer oog voor te krijgen.

We starten de avond met een prikkelende lezing, die ook online live te volgen is. Mensen in de zaal zijn niet zichtbaar, alleen Janneke is zichtbaar. Het tweede deel van de avond is een interactief deel dat alleen toegankelijk is voor deelnemers op locatie.

Programma Woensdag 15 februari 2023

  • 19.30 uur  – Inloop
  • 20.00 uur – Lezing
  • 20.50 uur – Pauze 
  • 21.10 uur – Interactief deel 
  • 21.45 uur – Einde 

Locatie

De cultuurfabriek Veenendaal Kees Stipplein 74 Veenendaal.

ONLINEKun je niet fysiek aanwezig zijn? Dan is het mogelijk om deze lezing online tot aan de pauze te volgen. Het interactieve deel is besloten. Voor de online lezing kun je ook een ticket kopen. Deelnemers op locatie zijn niet zichtbaar voor deelnemers online en ook deelnemers online zal worden gevraagd de camera (en het geluid) uit te zetten.

OPNAME – komt de dag / het tijdstip je niet uit maar wil je de lezing wel graag volgen? Koop dan een ONLINE ticket. De lezing (het gedeelte voor de pauze) wordt opgenomen. De link naar de opname van lezing zal de volgende dag naar je worden gemaild en de opname kun je een maand lang terugzien.

Tickets

Prijs per ticket: €7,50 (geldt zowel voor de tickets ‘op locatie’ als voor ‘online’ tickets)

De bestelling van de tickets loopt via de site van mijn uitgever Scrivo Media:

Tickets Boekpresentatie

 Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
19:30 - 21:45
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurfabriek Veenendaal
Kees Stippeplein 74
Veenendaal, Nederland