“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themadag Hoogbegaafd via UNITA

20 november 2020 | 10:00 - 17:00

De themadag hoogbegaafd zijn geef ik met Marijse van der Aar, voorlopig staat geen nieuwe dag in de planning. Schrijf je daarom snel in!

Informatie:

UNITA,het samenwerkingsverband voor passend onderwijs in de regio Gooi-en Vectstreek maakt het mogelijk dat wij deze cursus de komende maanden een drietal keer GRATIS kunnen geven aan ouders waarvan de kinderen op één van de bij UNITA aangesloten scholen zitten.

 Inschrijving loopt dus ook via UNITA. Kijk onder het kopje themadag voor ouders van hoogbegaafde kinderen met een sterke wil en een hooggevoelige aard

  • Tijd: 10:00-17:00
  • Locatie: Lighthouse, Eemstraat 15, BAARN
  • Max. aantal deelnemers: 9 (maximaal i.v.m. te hanteren COVID -maatregelen). Inschrijving op volgorde van binnekomst.
  • Prijs p.p.: Gratis (LET OP: deze regeling is alleen mogelijk voor ouders waarvan het kind op een bij UNITA aangesloten school zit, uitzonderingen worden niet gemaakt).
  • Inschrijving loopt via UNITA:

Inschrijven Themadag via UNITA

EXTRA INFORMATIE I.V.M. COVID-19

Het maximale aantal deelnemers op locatie is beperkt zodat er 1,5 meter afstand  behouden kan worden. Daarnaast kun je alleen naar de locatie komen als je klachtenvrij bent en je gezinsleden ook. Op onze locatie zijn speciale hygiënische maatregelen genomen, is er goede ventilatie en een krachtige ionisator die de lucht continu schoonhoudt van microdeeltjes zoals virussen.

Online deelname. Daarnaast is het mogelijk om, als je dat liever doet, live online aan deze dag deel te nemen, Juist met deze cursus is dit heel goed mogelijk gebleken.

 

Gegevens

Datum:
20 november 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Lighthouse
Eemstraat 15
Baarn, 3741AB Nederland
+ Google Maps

Organisator

UNITA
Bekijk de site van Organisator