“Bewust, speels en liefdevol omgaan met de hooggevoelige aard”

Diensten voor hooggevoelige ouders

Ben je zelf hooggevoelig van aard? Wil je hier zelf beter mee leren omgaan?

Dan kun je aan een cursus of lezing deelnemen. Het voordeel hiervan is dat je dan ook andere hooggevoelige ouders ontmoet. De herkenning vinden ouders vaak heel fijn. Je kunt ook bij me komen voor coaching. Een op een sessies waarin je jezelf op jouw tempo verder kunt ontwikkelen.

Cursus Hooggevoelige Ouders

Raak je snel gespannen? Reageer je daarom niet altijd zoals je dat zou wensen? Wil je eens de tijd nemen om te kijken naar wat jij nodig hebt? En beter om leren gaan met je eigen hooggevoelige aard? Zodat je daarin ook een goed rolmodel kunt zijn voor je kind?

Lees hier meer over de cursus ‘Hooggevoelige Ouders’

Coaching Hooggegevoelige Ouders

We kijken samen naar waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. Je krijg goed zicht op jezelf en je voelt je echt begrepen. Je ziet wat jij nodig hebt en hoe je dat kunt bewerkstelligen. Op jouw tempo en met de middelen die bij jou passen.

Meer over ‘Coaching Hooggevoelige Ouders’

Energetische healing

Naast fysiek voelen, kun je ook sferen en emoties voelen. Zeker als je hooggevoelig bent. Dat is energetisch voelen. Zoals een masseur fysieke blokkades weg masseert, is het ook mogelijk om, met een healing, energetische blokkades en ‘opgestapelde zooi’ los te laten. Ontspannend en het woord zegt het al: helend!

Meer over ‘de energetische healing’

Dag van de Innerlijke vrouw

Deze dag organiseer ik samen met Arienne Klijn, grondlegger van de innerlijke familie. Je innerlijke vrouw vertegenwoordigt alle kwaliteiten die je nodig hebt om goed voor jezelf (en je kind) te kunnen zorgen. Zoals: geduld, loslaten, wijsheid, compassie. Als je hooggevoelig bent of een hooggevoelig kind hebt, heb je veel baat bij het versterken van je innerlijke vrouw. Dat is wat je die dag gaat doen.

Lees meer over de dag van de innerlijke vrouw.

Testimonials

We waren al een keer bij Janneke geweest en later hebben we de cursus ook nog gevolgd. Het belangrijkste is dat de aanpak van Janneke echt helpt! Het is fijn om met meerdere ouders die een “hooggevoelig en strong willed” kind hebben de cursus te doen! Wat een feest van herkenning!!
Gerda

Toekomstige evenementen